Välj en sida

Klockan börjar närma sig lunch här i Finland, jag sitter och sippar på min smoothie samtidigt som jag filar på det sista i min inlämning som ska in om två dagar. Vår morgonen startade med en härlig sovmorgon för hela familjen, klockan ringde först vid åtta och därefter snörade jag på mig skorna för ännu en runda i snön, magiskt! Det är bara -3 grader idag, perfekt springväder. Min löpning och framförallt mitt flås blir bättre och bättre, trots att det inte känns så för stunden när jag väl är ute. Jag har som mål 2019 att minst få in två-tre löppass i veckan, inte helt orimligt kan jag tycka och än så länge så här 1,5 vecka in på det nya året går det faktiskt riktigt bra.

Recept: Smoothie med jordgubb & mango

Här är ett riktigt smarrigt recept på en enkel och god smoothie. Det är våran good to go, vilket innebär när kylen ekar tom och inspirationen till frukost är som bortblåst, då har vi alltid ingredienser hemma till den här goda smoothien. Den är superenkel och det går fort att slänga ihop.

Detta behöver du för en jordgubb- & mangosmoothie

  • En hel banan
  • En näve frusen mango
  • En näve frusna jordgubbar
  • Cirka 3 dl vatten

Lägg allt i mixern och mixa, konsistensen blir lite som Slush Puppi och de smakar ljuvligt gott. Vill du göra smoothien åt det sura hållet, kasta då ner några frusna hallon också. Gott, nyttigt och enkelt – perfekt!

Målsättning 2019

På tal om mål, i veckan kommer det att komma upp ett inlägg här på bloggen om mina mål för 2019 som jag vill dela med er. Jag är dessutom väldigt nyfiken på att höra om ni har några egna mål? Kanske har du inte satt upp några än, då föreslår jag att du inväntar detta inlägg där jag även kommer att ge lite tips på hur du kan tänka för att sätta upp dina mål för 2019.

Vill du ta del av fler goda & nyttiga recept – ta dig en titt nedan.