Välj en sida

Så, det blev alltså en jul i Oulu och likt förra året firade vi in det nya året här i vinterlandet. Vi har haft magiska dagar tillsammans med familj och vänner som tog sig upp hit till Finland för att vara med oss. Härliga och snöiga promenader, utegrill, varm choklad, lussekatter i mängder och alldeles för mycket av det goda, det bästa av allt – noll julstress och massor av kärlek.

Nicklas familj var här under julen och en av våra dagar spenderade vi i koitelinkoski, ett fantastiskt vackert ställe som ligger en bit utanför Oulu. Jag har nämnt stället tidigare för i detta inlägg, men jag kan verkligen inte få nog av denna fantastiska natur, eller hur är det magiskt vackert?

Denna dag lite väl kallt, så kallt att Melissa blev blå runt läpparna och jag i ren panik sprang till bilen och satte på högsta värme för att få henne varm igen. Hej stadsråtta! Just kylan här i Oulu har jag nog allra svårast att hantera, mörkret och all snö är inga problem alls men när det är -10 till -25 då är det kallt, riktigt kallt.

Det nya året firade vi tillsammans med våra vänner från Göteborg, familjen Girone. Vi har en tradition sen många år tillbaka nu att fira in det nya året tillsammans, med undantag för förra året då Katrin var höggravid och inte fick flyga. Men detta året var det precis som vanligt igen, fast med en liten 10-månaders Matheo vid vår sida.

Som sagt, ljuvliga dagar tillsammans med familj och vänner. Nu är jag redo för 2019 och som den lilla mini-nörd jag är så håller jag just nu på att skriva ihop nyårslöften eller rättare sagt mål för detta år som jag tänkte att ni skulle få ta del av. Har ni knåpat ihop några nyårslöften?

Här kan du följa mig på INSTAGRAM, NOUW , BLOGLOVIN eller BLOGKEEN