Välj en sida

Överväldigad över all fin respons och glada hejarop som jag fick igår vid lanseringen av mitt alldeles egna företag: Frida Björkroth – Digital fun & a bit more. Att jag omges av så många fantastiska människor som vill mig väl och som vill hjälpa mig framåt mot min stora dröm, en dröm om att äntligen få driva något alldeles eget och med min kunskap göra så att andra företagare kan lyckas. Vilken känsla!

Nu känner jag mig mer laddad än någonsin på att äntligen få komma igång med det här projektet som jag gått och tänk på alldeles för länge. Ser extra mycket fram emot ny vecka och att dessutom få starta upp måndagen med ett kundmöte, det blir inte bättre än så. Senare i veckan planerar jag även att publicera mitt första blogginlägg med inrikting Digital fun. Då pratar vi mer om digitala trender under 2019. Vad jag tror vi kommer få se mer av i den digitala världen framöver och vad kan vara värt att lära sig mer om redan nu och satsa på som företagare. Ett spännande och kul ämne, vill givetvis höra vad ni har för erfarenheter, tankar och åsikter om ämnet så hoppas på en härlig dialog.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Avslutningsvis vill jag passa på att uppmana er att följa mig via olika kanaler som Linked In, BloglovinInstagram och Facebook. Klicka på bilderna nedan för direktlänk och vill du läsa mer om mitt företag & vad jag erbjuder för tjänster, då kan du läsa mer om det här: Jag har startat företag!