Välj en sida

Och så var vi inne i mars, många av er har säkerligen fått smaka på våren redan – inte jag. I helgen inbillade jag mig att snön var på väg att smälta bort här och dagen efter vaknade vi av ett kritvitt Oulu, med 20 cm nysnö. Februari gick fortare än någonsin och av ren förvirring missade jag helt att det blev till den 1 mars, där av kommer detta inlägg upp lite sent. För som alltid vid månadens slut är det dags att summera den med en härlig månadslista.

Februarimånad, kanske min lyckligaste och roligaste månad än så länge här uppe i Finland – familjeliv blandat med mycket och varierad träning och givetvis uppstarten av mitt företag.

Månadens känsla

I´m back – Frida med för få timmar på dygnet och med andningssvårigheter (låter värre än vad det är, lovar). Både jag och min lilla familj älskar det. Sen jag startade upp mitt företag har livet här uppe i Finland blivit så roligt. Att jobba på distans och ha möjlighet att hjälpa andra företag att synas bättre på nätet är bara så jäkla kul – jag älskar det här!

Månadens bästa

Konsult: Digital marknadsföring

Att lansera mitt alldeles egna företag, Frida Björkroth – Digital fun & a bit more. Så mycket kärlek och hejarop jag fått från alla håll, helt fantastiskt och en häftig känsla. Dessutom har jag lärt mig otroligt mycket på väldigt kort tid och jag ser fram emot kommande tid för att lära mig ännu mer.

Vill du läsa mer om mitt företag och vad det innebär så kan du göra det här: Jag har startat företag!

Månadens sämsta

Vi har fått smaka på vabruari så det skriker om det här uppe i kylan. Vi har turats om att vara dåliga under hela februari och nu känner vi oss så klara med det här. Jag var inte jättefräck när jag åkte på bihåleinflammation och feber samtidigt som N åkte iväg på roadtrip. Hockeylivet när det är som bäst liksom! 

Vabruari delat med att vi bor i ett hus vars rör krånglar toppar månadens sämsta. Ibland sprids det nämligen en mindre trevlig doft i hela vårt hem. Vi är dock lyckligt lottade, för varje gång jag känner den där doften då vet jag att hela grannens badrumsgolf är täckt av alla hyresgästers härligheter – mardröm!

Månadens bästa köp

Oulun Golfhalli

Detta lilla kort – ett klippkort på golfanläggningen här i Oulu. Jag har haft möjlighet att bli tränad av en av Finlands bästa golfspelare Linda Henriksson. Hon är fantastiskt duktig och på bara några lektioner har hon gjort mig så mycket vassare med klubban.

Jag har verkligen en hatkärlek till golf, ständigt ute efter det perfekta slaget. Målet är att kunna gå en runda med N i sommar och faktiskt kunna tävla mot honom. Sen hade det såklart varit roligt att hitta andra tjejer att spela tillsammans med också, kanske är det du?

Månadens sämsta köp

Som jag skrivit om tidigare så har mitt köpbeteende ändrats sen vi flyttade hit. Det känns på något sätt väldigt befriande och istället för att köpa för att jag vill ha en grej har jag börjat tänka på vad jag verkligen är i behov av. 1-0 Oulu vs. Göteborg.

Månadens fail

Jag vet inte riktigt om jag borde skriva det här, men detta är helt klart månadens fail eller rättare sagt pinsammaste på länge.

Ni vet när man är inne på slutet av en förkylning och man endast står kvar med en rinnig näsa, den näsan hade jag när jag satt på ett fik i veckan. Jag var så inne i mitt att jag helt glömde bort tid, rum och min ständigt rinnande näsa. Så där satt jag och drog in mitt snor lite diskret så att ingen hörde, tills jag gör en sån grissnarkning så att alla på fiket kunde höra mig. Varav mina kära bordsgrannar, ett gäng med grabbar bokstavligt talat vänder sig om och jag möter deras blickar.

Det var längesedan jag gjorde något som bara ville få mig att försvinna, men där och då ville jag bara sjunka in under soffan. Tur att jag inte förstår finska, jag hade inte velat höra vad de snackade om resten av deras samtal.

Månadens upplevelse

Oulu / Uleåborg

En morgonpromenad i Oulu, där termometern visade minus 18 grader, aldrig skådat något så vackert. Uleåborg är verkligen som vackrast på vintern när graderna är under -15.

Månadens beroende

Tennis och golf, helt klart. Linda, har fått mig att testa nya sporter och träningsmetoder denna månad. Vilket resulterat till en ny träningsglädje samt träningsvärk från en helt annan planet.

Tennis och golf står högst upp på listan just nu på träningsformer, skulle kunna dra det så långt att jag näst intill är besatt.

Månadens mest lästa blogginlägg

Månadens instagramfavoriter

Instagram - Frida Björkroth
Vill du följa mig på instagram, då kan du göra det under namnet: fridabjorkroth.

 

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Här kan du följa mig på Instagram, Bloglovin eller Linkedin