Välj en sida

Äntligen kan jag visa er vad jag pysslat med de senaste månaderna här uppe i Finland. Nämligen mitt alldeles egna företag: Frida Björkroth – Digital fun & a bit more

Som den nörd jag faktiskt är inom kommunikation, digital marknadsföring och sociala medier så är det väl lika bra att göra något vettigt av det här. Så från och med idag vill jag hjälpa andra företag att synas bättre på nätet. Jag vill jobba med dig som absolut inte delar mitt intresse av den digitala världen men som ändå anser att det är viktigt. Att upprätthålla aktiva och bra digitala kanaler är otroligt betydelsefullt ur kundsynpunkt och kostnadseffektivt men det kan också vara svårt och framförallt tidskrävande, så varför inte låta mig sköta det åt dig!

Bloggen kommer att vara min huvudkanal. Likt tidigare med fokus på bilder och text blandat med familjeliv men nu också inslag av Digital fun, så klart! Utöver att driva bloggen som ett företag vill jag hjälpa andra företagare att ta större plats och synas bättre på nätet. Jag ser till att hålla företagets kanaler uppdaterade och hjälper bolag att utveckla, bygga och stärka sina varumärke online.

Tjänster – detta kan jag göra för dig

  • Bloggsamarbeten – Har du en produkt eller en tjänst du vill marknadsföra, tveka inte på att höra av dig.
  • Digital Marknadsföring – Utifrån välarbetade strategier ser jag till att kunderna nås på bästa och mest effektiva sätt.
  • Content Creator – Jag fyller dina kanaler med bra och informativt innehåll som passar just din målgrupp.
  • Social Media Marketing – Aktiva och uppdaterade sociala kanaler är tidskrävande – jag gör det åt dig!
  • Event – Marknadsaktiviteter eller företagsevent, jag projektledare från start till mål.

Så om just du letar efter en projektledare inom kommunikation, digital marknadsföring, sociala medier och event, då har du hittat helt rätt. Här kan du läsa mer om vad jag kan göra för just dig och ditt företag, tveka inte på att höra av dig!