Välj en sida

TJÄNSTER

 

Digital Marknadsföring

Att ta plats online i dagens mediabrus är helt klart inte det lättaste. Med hjälp av en välarbetad digital strategi utifrån ditt företag ser jag till att era mål på nätet uppfylls och att företaget når ut till kunder på det allra bästa och mest effektiva sätt.

Content Creator

Ett värdefullt innehåll på dina sociala kanaler blir allt mer betydelsefullt för dig och ditt företag men framförallt för dina kunder. Jag hjälper dig att fylla företagets digitala kanaler med relevant och informativt innehåll som passar just din målgrupp.

Social Media Marketing

Under tiden du tar hand dina kunder och ditt företagande i realtid ser jag till att detsamma sker online på ditt företags sociala kanaler. Att upprätthålla aktiva och bra kanaler är kostnadseffektiv för ditt företag men också tidskrävande – låt mig göra det åt dig!

Projektledning

Marknadsaktiviteter eller företagsevent, utifrån dina och ditt företags önskemål projektleder jag från start till mål.

Blogg

Har du en produkt, tjänst eller ett specifikt budskap du vill nå ut med i mina sociala kanaler? Tillsammans skapar vi ett välarbetat material som ger ett högt värde för ditt företag, för mig som bloggare och framförallt till mina följare.

Kontakt

Vill du jobba tillsammans med mig – tveka inte på att höra av dig!